Gepubliceerd 19 maart 2024

Luc Steijvers & Linda Punt winnen kwart zwemloop in Bodegraven

Triathlon Team Bodegraven had als organisatie van de 23e Zwemloop zeker niet te klagen over het aantal deelnemers. Weer veel triatleten hadden zich aangemeld voor het evenement dat zich afspeelde in Zwembad De Kuil (zwemmen) en daarbuiten voor het looponderdeel. De voorspelde regen bleef de lopers bespaard.

Kwart zwemloop

Op de kwart zwemloop (1 km zwemmen en 10 km hardlopen) kwam Luc Steijvers (Zoeterwoude Rijndijk) bij de mannen als snelste over de finish. De 42-jarige triatleet noteerde een eindtijd van 53:53. Erik Doornbos (Badhoevedorp) kwam 2 minuten later als 2e over de finish: 55:53. Derde werd Eduardo Centeno Nieves (Amsterdam) in 56:13. Martin Hartvelt was de snelste als deelnemer uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. De Reeuwijker klokte 1.01:44.

● Luc Steijvers was de snelste bij de mannen op de kwart zwemloop.

Bij de vrouwen werd Linda Punt uit Gouda winnares in 1.09:36. Lisa Klaassen uit Delft werd 2e in 1.11:22. Iris Melchers was de snelste Bodegraafse in 1.17:58, waarmee ze 4e werd.

● Linda Punt op weg naar de finish. Zij werd winnares bij de vrouwen op de kwart zwemloop.

Achtste zwemloop

De achtste zwemloop werd gewonnen door Bodegraver Jan Boot in 27:30. Bart Witzier uit Gouda werd 2e in 28:30. Bij de vrouwen ging de winst naar Melissa de Bruin-Roks uit Krimpen a/d Lek. Zij noteerde 28:36.

● Jan Boot uit Bodegraven won de achtste zwemloop.

Mini zwemloop

Luuk Noordergraaf uit Bodegraven won de mini kort zwemloop in 10:54. De mini lang zwemloop werd gewonnen door Lars van Bergen (Bodegraven) in 16:31.

● Jong geleerd, oud gedaan! Ook de jeugd was present tijdens de 23e TTB Zwemloop.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

De ochtend begint zonnig. Even later drijft er ook bewolking over. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 6°C.

In de middag een afwisseling van wolken en opklaringen. De matige wind kiest voor de westhoek. De thermometer geeft 10°C aan. In de avond valt er regen.

In de nacht klaart het op. De minimumtemperatuur is 4°C.

Woensdag wisselend bewolkt en opklaringen maar er vallen ook enkele buien. De wind is noordwest en de temperatuur 10°C. 

Foto: Jose van den Helder Zonnige momenten

 

MEEST BEKEKEN