5 april 2023

Lokale omroep BR6 zoekt penningmeester

Het bestuur van de lokale omroep Br6 is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Lijkt het je boeiend om mee te denken over het beleid van de omroep en heb je verstand van financiën neem dan contact op met de voorzitter van het bestuur via voorzitter@br6.nl

Het bestuur vergadert 1 x per maand. Het afstemmen van beleid en afhandelen van de financiële zaken kosten gemiddeld 2 uur per week. De jaarrekening wordt door een extern bureau opgemaakt.

BR6 is een vrijwilligers organisatie met rond de 50 enthousiaste medewerkers die onbezoldigd een deel van hun vrije tijd besteden aan het brengen van lokaal nieuws via de website, radio, tv en social media,

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu