22 november 2022

Lokale kunstenaars in jaarboek kunstenaars 2023

Tijdens de Nationale Kunstdagen in Gorinchem is op zaterdag 19 november het 1e exemplaar van het Jaarboek Kunstenaars 2023 officieel overhandigd aan Lotta Blokker, kunstenaar van het jaar 2022. Haar werk Drowned staat op de cover en in het Jaarboek Kunstenaars is een uitgebreid interview met haar te lezen.

Ap Quist en Marry Buiks

Dit omvangrijk en smaakvol opgemaakt boek biedt een actueel overzicht van een groot deel van de top van Nederlands beeldend kunstenaars. In dit naslagwerk presenteren ruim 160 kunstenaars hun werk, waaronder het werk van de Bodegraafse glaskunstenaar Marry Buiks en van Ap Quist die de foto’s van Marry zijn werk heeft gemaakt.

Om in dit boek te mogen komen wordt het werk van de kunstenaar eerst door een Commissie geballoteerd. Marry Buiks is er dan ook trots op dat hij door deze ballotage is gekomen en er nu twee van zijn glasobjecten in dit prachtige boek geplaatst zijn. Ap Quist heeft nu voor zijn fotografiewerk het 1e exemplaar van dit nieuwe Jaarboek voor Bodegraven uit handen van Marry uitgereikt gekregen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu