Gepubliceerd 30 augustus 2023

Lokale bedrijven steunen Rohda’76

Ook de komende drie seizoenen weet Rohda’76 zich weer verzekerd van de financiële ondersteuning van zes hoofdsponsoren. De ondertekening van de contracten vond onlangs plaats.

Het gaat om De Knikker Keukens, Domburg Bodegraven, Lok Installaties, Regiobank, Schroef Injectie Nederland en Van Dijk Gevelsteen. De twee laatstgenoemde bedrijven zijn nieuw in het consortium. De andere vier zijn al vanaf 2017 als hoofdsponsor aan Rohda’76 verbonden.

● V.l.n.r.: Elroy Roor (Schroef Injectie Nederland), Peter Domburg (Domburg Bodegraven), Arjen Lok (Lok Techniek), Pieter van Dijk (Van Dijk Gevelsteen), Arjan de Knikker (De Knikker Keukens) en Cees Meijer (Regiobank), Ted de Groot (bestuurslid Rohda’76) en Erik Dijk (voorzitter sponsorcommissie Rohda’76). (Foto: Piet Spannemaker)

Betrokken

Bestuurslid Ted de Groot is in zijn nopjes met een verlenging tot en met 2026. ,,Hier zijn we als vereniging vanzelfsprekend erg blij mee. Het is mooi om te zien dat deze lokale bedrijven zich maatschappelijk betrokken tonen en de komende jaren samen met Rohda’76 willen optrekken. En uiteraard kunnen wij die financiële ondersteuning heel goed kunnen gebruiken als je nagaat dat wij als vereniging met steeds stijgende uitgaven te maken hebben.’’

Klandizie en omzet

Ook Erik Dijk, voorzitter van de sponsorcommissie van Rohda’76, juicht de (verlengde) samenwerking toe. ,,De bedrijfslogo’s komen op de thuis- en uittenues van onze selectie-elftallen. Maar ook op andere manieren gaan wij onze sponsoren onder de aandacht brengen met uitingen op onder andere reclameborden, nieuwsbrieven, de Rohda’76-website en onze social media. Op die manier willen we wat terugdoen voor onze financiële weldoeners en hopen dat ze door onze inspanningen meer klandizie en omzet genereren.’’

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN