17 januari 2022

Lokaal Liberaal maakt kandidatenlijst bekend

De kandidatenlijst van Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk is afgelopen maandag definitief vastgesteld. Willem Zuyderduyn gaat de lijst met 15 kandidaten aanvoeren.

Willem Zuyderduyn,
lijsttrekker van Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk

Zittend raadslid Frank Rijkaard is de nummer 2 van de lijst. De inwoner van Bodegraven heeft de afgelopen jaren een sterk liberaal geluid laten horen over openbare orde en veiligheid. Ook zet hij zich in voor de sport in de brede zin van het woord.

De nummer 3 is Willem Ginjaar. Willem is loopbaancoach en woont in Reeuwijk-Brug. Hij heeft zich de afgelopen tijd als bestuurslid ingezet voor een lokaal liberaal geluid. Willem heeft oog voor de dagelijkse ergernissen van inwoners, zoals zwerfvuil en hondenpoep, en wil zich inzetten voor het
behoud van ons mooie plassengebied. Willem heeft veel kennis van waterbeheer.

Richard van Duuren, geboren en getogen in Bodegraven, is op nummer 4 een zeer ervaren raadslid. Richard staat bekend als kritisch en financieel deskundig, en zal met zijn kennis en ervaring, samen met de fractie, de uitdaging aangaan om Bodegraven-Reeuwijk financieel gezonder te maken.

Nummer 5 is Steffan Benders. Steffan is jong en bevlogen, studeert bestuurskunde en zet zich graag in voor ruimtelijke ordening en jongeren. Nummer 6 is Lou Harten. Zij wil zich inzetten voor de jongerenhuisvesting. Nieuwkomer Frits van Dijk volgt op nummer 7. Frits wil als fanatiek sporter de stem van de sportende inwoners vertegenwoordigen.

Daarna volgen energiedeskundige Rob Overes (nummer 8) en de jonge ondernemer Ruben Kempen (nummer 9). Voormalig sportschooleigenaar Jannette Craanen (nummer 10) maakt de top van de lijst compleet.

Kijk voor de hele lijst op de website van Lokaal Liberaal

Voorzitter Lou Harten: “Ik ben blij met deze sterke lijst. In de top 10 staan kandidaten met een goede raadservaring, frisse blikken, verschillende leeftijden en achtergronden. Samen met alle kandidaten kunnen wij een sterk, lokaal gericht, liberaal geluid laten horen.”

Lijsttrekker Willem Zuyderduyn: “Met deze lijst en het nieuwe team kunnen we echt de verschillende geluiden uit de gemeente vertegenwoordigen. Ik kijk ernaar uit om samen met de andere 15 kandidaten zoveel mogelijk inwoners te overtuigen dat Lokaal Liberaal de partij is met de beste ideeën voor de toekomst van onze gemeente. Bodegaven-Reeuwijk moet voor iedereen een fijne, betaalbare en veilige plek zijn om in te wonen, werken en leven.”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu