Gepubliceerd 5 augustus 2023

Local Care viert 15-jarig jubileum

Hulporganisatie Stichting Local Care bestaat in december 15 jaar. Het jubileum wordt gevierd met een avondconcert op 11 november voor de donateurs en sponsoren. De avond is behalve een blijk van dank, ook bedoeld om elkaar te ontmoeten en informatie te delen.

Er zijn veel mensen (muzikaal) geïnspireerd door ‘founding father’ Dirk Jan Warnaar. De muzikanten willen graag kosteloos enkele mooie stukken ten gehore brengen. Niet alle voorzieningen die tijdens de avond nodig zijn, zijn gratis.

Daarom vraagt Stichting Local Care aan de genodigden om een financiële bijdrage. In de volgende nieuwsbrief zal Local Care laten zien waar het geld aan is besteed.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN