Gepubliceerd 7 februari 2023

Leroy Vaes volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer bij CVC Reeuwijk

Nadat Ramon Hageraats vorige week zijn vertrek aankondigde en volgend seizoen naar Quintus gaat, heeft CVC Reeuwijk inmiddels alweer een opvolger. Het is Leroy Vaes uit Pijnacker die vanaf het seizoen 2023-2024 CVC bij de hand moet nemen om vooral de jeugd te gaan inpassen in het 1e elftal van de Reeuwijkers.

Verzorgd voetbal

Vaes traint momenteel nog vierdeklasser FC Zoetermeer. Die club verlaat hij na vier seizoenen. Bij FC Zoetermeer heeft hij een bijdrage geleverd om het voetbaltechnische beleid mede vorm te geven. Daar kijkt de 42-jarige ambitieuze trainer met trots op terug: ,,Ik vind dat de manier van voetballen waar ik voor sta, namelijk verzorgd proberen te voetballen, goed te zien is geweest vooral dit seizoen”. Vaes staat met FC Zoetermeer op dit moment op de 4e plaats en miste maar net de 1e periodetitel.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN