7 februari 2023

Leroy Vaes volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer bij CVC Reeuwijk

Nadat Ramon Hageraats vorige week zijn vertrek aankondigde en volgend seizoen naar Quintus gaat, heeft CVC Reeuwijk inmiddels alweer een opvolger. Het is Leroy Vaes uit Pijnacker die vanaf het seizoen 2023-2024 CVC bij de hand moet nemen om vooral de jeugd te gaan inpassen in het 1e elftal van de Reeuwijkers.

Verzorgd voetbal

Vaes traint momenteel nog vierdeklasser FC Zoetermeer. Die club verlaat hij na vier seizoenen. Bij FC Zoetermeer heeft hij een bijdrage geleverd om het voetbaltechnische beleid mede vorm te geven. Daar kijkt de 42-jarige ambitieuze trainer met trots op terug: ,,Ik vind dat de manier van voetballen waar ik voor sta, namelijk verzorgd proberen te voetballen, goed te zien is geweest vooral dit seizoen”. Vaes staat met FC Zoetermeer op dit moment op de 4e plaats en miste maar net de 1e periodetitel.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu