28 november 2021

Leon Prijs geïnstalleerd als commissielid D66

D66 maakt binnenkort de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend. De nummers1 en 3 Elly de Vries en Leon Prijs zijn al bekend gemaakt. Leon is 24 november door burgemeester Van Heijningen beëdigd als commissielid voor D66. Hij zal zich gaan inzetten in de commissie Bestuur en Financiën. Daarnaast is hij kandidaat raadslid voor de partij.

Leon Prijs D66

Op de vraag waarom hij actief is en zich kandidaat stelt voor D66 zegt hij:

“Dingen kunnen beter in de gemeente. D66 is daarvoor volgens mij de ideale partij. De ideeën van de partij sluiten naadloos aan bij mijn idealen en dat vind ik bijzonder. Dus na jaren mijn bijdrage in het stemhokje te hebben geleverd, wil ik nu zelf aan de slag en op het stemformulier staan. Ik denk namelijk dat ik een wezenlijke bijdrage kan leveren, met name op dossiers die me aan het hart gaan, zoals onderwijs. Met een goed, gelijkwaardig onderwijs voor iedereen maken we de maatschappij beter.”


Als nu commissielid en na de verkiezingen als raadslid wil Leon ook een positieve invloed te hebben op financiële gezondheid van de gemeente.

“Vanuit mijn economische en fiscale achtergrond heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van financiële vraagstukken. Ik wil graag zorgen dat de belastingen en andere bijdrages van onze inwoners rechtvaardig en geloofwaardig geheven en besteed worden.”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Bewolkt weer

Het blijft vandaag bewolkt en er kans soms motregen vallen. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 8°C aan. In de avond ontstaat er nevel.

In de nacht bewolkt met kans op mist. Het kwik zakt naar 5°C.

Zondag is het bewolkt en somber weer. In de ochtend is er kans op mist. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: Mees Weinig of geen zon

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu