15 januari 2023

Leerlingen De Regenboog nemen Nieuwjaarsduik

In plaats van naar de gymzaal, fietsten de oudste leerlingen van Basisschool De Regenboog afgelopen week naar de Surfplas.

Nieuwjaarsduik De Regenboog

Na een warming up van een rondje rennen, een tikspel of een potje voetbal gingen die kleren dan toch echt uit. Enkele ouders en de leerkrachten lieten zich deze frisse duik niet ontgaan en spetterden onder luide aanmoedigingen van andere ouders mee het water in. De één wat langer en de ander was wat sneller terug bij de chocolademelk die klaar stond.

Zou er een traditie aan het ontstaan zijn? Het begin is er in ieder geval en aan de enthousiaste gymjuf Monique en de prettige medewerking van Windsurfclub Reeuwijk zal het zeker niet liggen dat jaarlijks op de eerste gymdag na de kerstvakantie een Nieuwjaarsduik genomen gaat worden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu