Gepubliceerd 15 januari 2023

Leerlingen De Regenboog nemen Nieuwjaarsduik

In plaats van naar de gymzaal, fietsten de oudste leerlingen van Basisschool De Regenboog afgelopen week naar de Surfplas.

Nieuwjaarsduik De Regenboog

Na een warming up van een rondje rennen, een tikspel of een potje voetbal gingen die kleren dan toch echt uit. Enkele ouders en de leerkrachten lieten zich deze frisse duik niet ontgaan en spetterden onder luide aanmoedigingen van andere ouders mee het water in. De één wat langer en de ander was wat sneller terug bij de chocolademelk die klaar stond.

Zou er een traditie aan het ontstaan zijn? Het begin is er in ieder geval en aan de enthousiaste gymjuf Monique en de prettige medewerking van Windsurfclub Reeuwijk zal het zeker niet liggen dat jaarlijks op de eerste gymdag na de kerstvakantie een Nieuwjaarsduik genomen gaat worden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN