Gepubliceerd 4 juni 2022

Leden vv Bodegraven en vv De Rijnstreek stemmen massaal vóór fusiegesprekken

• Beeld: André van Egdom

Alle leden van vv Bodegraven en vv Rijnstreek waren donderdag 2 juni uitgenodigd voor een Bijzondere Algemene Ledenvergadering, tegelijkertijd bij beide clubs. De besturen van beide clubs vroegen de leden toestemming om verder te mogen praten over fuseren. Bij beide verengingen werd daarover gestemd. Bij vv Bodegraven stemde ruim 95% vóór, bij vv Rijnstreek zelfs 100 %.

Een zeer duidelijke uitslag

Voorzitters Joost de Meijere (vv Bodegraven) en Martien Kaptein (vv Rijnstreek) toonden zich verheugd na deze uitslag: “Het is duidelijk dat de clubs elkaar wat te bieden hebben. Dat hebben we met de leden besproken. Dan is het mooi dat die leden, die met velen naar beide vergaderingen waren gekomen, dat herkennen. In de komende maanden gaan we aan de slag in commissies, bestaande uit leden van beide clubs. Die moeten een eventuele fusie verder in kaart brengen. In november gaan we al die bevindingen wederom aan beide Algemene Ledenvergaderingen voorleggen. Pas dan weten we het zeker. Maar dit is een mooie start van – hopelijk – een mooi proces samen.”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zonnige momenten

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 16*C.

In de middag en begin van de avond zonnige momenten. Met een zwakke zuidwestenwind geeft de thermometer 20*C aan.

In de nacht is het vrij helder. Het koelt daarbij af naar 13*C.

Zondag wordt een mooie en zonnige herfstdag. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22*C.

Foto: Mees Natuur

 

MEEST BEKEKEN