Gepubliceerd 4 juni 2022

Leden vv Bodegraven en vv De Rijnstreek stemmen massaal vóór fusiegesprekken

• Beeld: André van Egdom

Alle leden van vv Bodegraven en vv Rijnstreek waren donderdag 2 juni uitgenodigd voor een Bijzondere Algemene Ledenvergadering, tegelijkertijd bij beide clubs. De besturen van beide clubs vroegen de leden toestemming om verder te mogen praten over fuseren. Bij beide verengingen werd daarover gestemd. Bij vv Bodegraven stemde ruim 95% vóór, bij vv Rijnstreek zelfs 100 %.

Een zeer duidelijke uitslag

Voorzitters Joost de Meijere (vv Bodegraven) en Martien Kaptein (vv Rijnstreek) toonden zich verheugd na deze uitslag: “Het is duidelijk dat de clubs elkaar wat te bieden hebben. Dat hebben we met de leden besproken. Dan is het mooi dat die leden, die met velen naar beide vergaderingen waren gekomen, dat herkennen. In de komende maanden gaan we aan de slag in commissies, bestaande uit leden van beide clubs. Die moeten een eventuele fusie verder in kaart brengen. In november gaan we al die bevindingen wederom aan beide Algemene Ledenvergaderingen voorleggen. Pas dan weten we het zeker. Maar dit is een mooie start van – hopelijk – een mooi proces samen.”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN