Gepubliceerd 25 september 2022

Lars Hagen goudhaantje voor CVC Reeuwijk tegen Soccer Boys

Een prima competitiestart voor CVC Reeuwijk. De Reeuwijkers versloegen in Bleiswijk het uit de 2e klas gedegradeerde Soccer Boys met 0-1. Lars Hagen werd het goudhaantje voor CVC. De jonge middenvelder, die een verdienstelijke wedstrijd speelde, scoorde de enige en winnende treffer.

● Lars Hagen geeft z’n tegenstander het nakijken. Hij werd het goudhaantje voor CVC Reeuwijk.

Onbenutte kansen

CVC begon sterk aan de 1e helft en reeg een aantal serieuze doelkansen aan elkaar. In de 10e min. kwam Aksel Koopman net een voetlengte te kort om een bal van de paal nog in het doel te schuiven. Acht minuten later liet Kay Garretsen de kans voor de 0-1 liggen. En in de 20e min. en 28e min. volgde nog een dikke kans voor Kevin v.d. Heuvel en Aksel Koopman om CVC aan een verdiende voorsprong te helpen.

Goudhaantje

In de 30e min. was het wel raak voor CVC. Eigenlijk uit een aanval die spaak leek te lopen, kwam de bal toch nog terecht bij de vrijgelopen Lars Hagen. Vanuit het Bleiswijkse strafschopgebied schoof hij loepzuiver de bal richting 2e paal naar binnen. Soccer Boys-goalie Devi Ponsen dook tevergeefs naar de bedreigde hoek: 0-1. De nog maar 17- jarige CVC’er, die vorig seizoen ook al zo goed debuteerde, werd door z’n ploeggenoten met z’n mooie doelpunt uitgebreid gefêteerd.

● CVC Reeuwijk viert het fraaie doelpunt van Lars Hagen (8).

Cruciale redding

Na rust in de 47e min. voorkwam Rick v.d. Mast met een cruciale redding de 1-1. Toen de van VVSB overgekomen doelman oog in oog stond met een aanvaller van de thuisploeg. Het was overigens de eerste echte doelkans voor Soccer Boys op dat moment.

Slordiger

In de 52e min. liet Joep Keulen, die niet echt lekker in de wedstrijd zat, een grote kans op de 0-2 liggen. Nadien sloop langzamerhand slordigheid in het spel van CVC. De ruimte om via een counter Soccer Boys definitief op de knieën te krijgen werd zodoende niet benut. En het gaf een dolend Soccer Boys nog de waan voor de 1-1 te kunnen gaan. Soccer Boys creëerde wel een paar goede kansen daarop, maar zocht het Reeuwijkse doel veel te hoog.

● Joep van Keulen, aangevallen in de rug, probeert de bal nog met een omhaal te spelen.
● Kay Garretsen aan de bal. Vlak voor tijd verliet de CVC’er nog ondersteund vanwege een pittige blessure het veld.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN