Gepubliceerd 25 september 2022

Lars Hagen goudhaantje voor CVC Reeuwijk tegen Soccer Boys

Een prima competitiestart voor CVC Reeuwijk. De Reeuwijkers versloegen in Bleiswijk het uit de 2e klas gedegradeerde Soccer Boys met 0-1. Lars Hagen werd het goudhaantje voor CVC. De jonge middenvelder, die een verdienstelijke wedstrijd speelde, scoorde de enige en winnende treffer.

● Lars Hagen geeft z’n tegenstander het nakijken. Hij werd het goudhaantje voor CVC Reeuwijk.

Onbenutte kansen

CVC begon sterk aan de 1e helft en reeg een aantal serieuze doelkansen aan elkaar. In de 10e min. kwam Aksel Koopman net een voetlengte te kort om een bal van de paal nog in het doel te schuiven. Acht minuten later liet Kay Garretsen de kans voor de 0-1 liggen. En in de 20e min. en 28e min. volgde nog een dikke kans voor Kevin v.d. Heuvel en Aksel Koopman om CVC aan een verdiende voorsprong te helpen.

Goudhaantje

In de 30e min. was het wel raak voor CVC. Eigenlijk uit een aanval die spaak leek te lopen, kwam de bal toch nog terecht bij de vrijgelopen Lars Hagen. Vanuit het Bleiswijkse strafschopgebied schoof hij loepzuiver de bal richting 2e paal naar binnen. Soccer Boys-goalie Devi Ponsen dook tevergeefs naar de bedreigde hoek: 0-1. De nog maar 17- jarige CVC’er, die vorig seizoen ook al zo goed debuteerde, werd door z’n ploeggenoten met z’n mooie doelpunt uitgebreid gefêteerd.

● CVC Reeuwijk viert het fraaie doelpunt van Lars Hagen (8).

Cruciale redding

Na rust in de 47e min. voorkwam Rick v.d. Mast met een cruciale redding de 1-1. Toen de van VVSB overgekomen doelman oog in oog stond met een aanvaller van de thuisploeg. Het was overigens de eerste echte doelkans voor Soccer Boys op dat moment.

Slordiger

In de 52e min. liet Joep Keulen, die niet echt lekker in de wedstrijd zat, een grote kans op de 0-2 liggen. Nadien sloop langzamerhand slordigheid in het spel van CVC. De ruimte om via een counter Soccer Boys definitief op de knieën te krijgen werd zodoende niet benut. En het gaf een dolend Soccer Boys nog de waan voor de 1-1 te kunnen gaan. Soccer Boys creëerde wel een paar goede kansen daarop, maar zocht het Reeuwijkse doel veel te hoog.

● Joep van Keulen, aangevallen in de rug, probeert de bal nog met een omhaal te spelen.
● Kay Garretsen aan de bal. Vlak voor tijd verliet de CVC’er nog ondersteund vanwege een pittige blessure het veld.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer en wolken

In de ochtend staat de zon aan de hemel maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidoost De temperatuur is 18*C.

In de middag en vroege avond ruimte voor de zon. De zwakke wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 23*C.

In de nacht vrij helder. De minimumtemperatuur wordt 15*C.

Donderdag zonnige perioden maar ook wolkenvelden. De zwakke tot matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 20*C aan. 

Foto: Mees Mooi herfstweer

 

MEEST BEKEKEN