18 november 2020

Laatste winnaars van raampostercampagne bekend

De afgelopen weken zijn er in Bodegraven-Reeuwijk steeds meer posters met Galliërs verschenen achter de ramen van inwoners. Als onderdeel van de lokale coronacampagne was er met het ophangen van de raamposter wekelijks een lokale dinercheque ter waarde van 50 euro te winnen. De campagne liep deze week af en daarmee zijn ook de laatste winnaars bekend.

En de dinercheque gaat naar… 

In deze laatste weken (week 44 t/m 46) van de campagne zijn Beatrix Slappendel, Karel Vlasveld, Gert-Jan Slappendel en Gerben Glas blij gemaakt met een dinercheque.

Samen sterk blijven

Hoewel de actie met dinercheques afgelopen is, vraagt de gemeente Bodegraven-Reeuwijk nog steeds aan inwoners om een raamposter ophangen. ‘Het coronavirus is nog steeds onder ons, helaas. Met deze raampostercampagne willen we mensen bewust blijven maken dat we samen vechten tegen het coronavirus zodat het aantal besmettingen terugloopt’,, aldus de oproep van de gemeente.

Heeft u nog geen poster? De posters zijn af te halen bij het Evertshuis, een paar winkels in Bodegraven en de cafetaria in Driebruggen. Weet u daarnaast nog een goede plaats om deze poster af te halen? Laat het weten via e-mail communicatie@bodegraven-reeuwijk.nl

0 Shares
Sluit Menu