Gepubliceerd 27 november 2023

Laatste seizoen voor Boris van Es bij Nieuwkoop

Boris van Es is bezig aan zijn laatste seizoen bij Nieuwkoop. De energieke Bodegraafse trainer vertrekt aan het einde van het seizoen bij de zaterdag 2e klasser. Dit weekend maakte Van Es zijn vertrek bekend, dat het bestuur van Nieuwkoop nogal verraste. Temeer omdat hij nog maar aan z’n 2e seizoen bezig was.

Succesvol

● Boris van Es

Van Es doet een stap terug om meer tijd te hebben voor zijn kinderen. Van Es bracht vorig seizoen Nieuwkoop in een flow. Won met Nieuwkoop als 3e klasser spectaculair de Districtsbeker en werd kampioen in de 3e klas. Als promovendus staat Nieuwkoop dit seizoen keurig op de 3e plek in de 2e klas. De Bodegraver verdiepte zich in videoanalyse en volgde daarvoor een cursus. Een van de redenen om eerder als trainer na CVC Reeuwijk over te stappen naar Nieuwkoop om ook als videoanalist bezig te kunnen zijn. Ook bij Rohda’76 was Van Es trainer. Toen loodste hij de club via nacompetitie naar de 3e klas, maar moest daarna dat niveau weer prijsgeven.

Bericht: André van Egdom / Bron: AD

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN