Gepubliceerd 27 november 2023

Laatste seizoen voor Boris van Es bij Nieuwkoop

Boris van Es is bezig aan zijn laatste seizoen bij Nieuwkoop. De energieke Bodegraafse trainer vertrekt aan het einde van het seizoen bij de zaterdag 2e klasser. Dit weekend maakte Van Es zijn vertrek bekend, dat het bestuur van Nieuwkoop nogal verraste. Temeer omdat hij nog maar aan z’n 2e seizoen bezig was.

Succesvol

● Boris van Es

Van Es doet een stap terug om meer tijd te hebben voor zijn kinderen. Van Es bracht vorig seizoen Nieuwkoop in een flow. Won met Nieuwkoop als 3e klasser spectaculair de Districtsbeker en werd kampioen in de 3e klas. Als promovendus staat Nieuwkoop dit seizoen keurig op de 3e plek in de 2e klas. De Bodegraver verdiepte zich in videoanalyse en volgde daarvoor een cursus. Een van de redenen om eerder als trainer na CVC Reeuwijk over te stappen naar Nieuwkoop om ook als videoanalist bezig te kunnen zijn. Ook bij Rohda’76 was Van Es trainer. Toen loodste hij de club via nacompetitie naar de 3e klas, maar moest daarna dat niveau weer prijsgeven.

Bericht: André van Egdom / Bron: AD

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN