14 mei 2022

Kunstmarkt in het Evertshuis

Na bijna 3 jaar afwezigheid organiseerde de KunstKring Bodegraven-Reeuwijk op zaterdag 14 mei weer een gezellige KUNSTMARKT in de foyer van het Evertshuis.

Ruim 25 lokale kunstenaars lieten zien wat zij de afgelopen tijd hebben gemaakt. Ruimtelijk werk, olieverf- of acryl schilderijen, fotografie, kunst met textiel, sieraden of zijdeverven, er was van alles te bekijken. Maar ook als je iets mooi zag naar jouw zin kon je ook mooie kunstwerken aan schaffen.

Els Dijkmans
Marry Buiks, glaskunst
Marry Buiks
Mayke, zeefdrukken
Barry Passchier, textielkunst

Sommige kunstenaars geven in het nieuwe seizoen bovendien workshops waar voor je je kon opgeven om zo ook je eigen talenten verder te ontwikkelen.

Het was een gezellige en heel inspirerende markt waarbij de saxofonisst Robert Lamme een extra dimensie toevoegde.

Foto’s Ger Velders, BR6

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu