Gepubliceerd 4 november 2023

Kunstexpositie in Het Groene Harthuys

Zaterdagmiddag werd in Het Groene Harthuys in de Bouwsteeg in Bodegraven een nieuwe expositie geopend van drie kunstenaressen met ieder een eigen stijl en interpretatie van kunst waardoor deze expositie wel een heel spannend karakter kreeg.

Nelleke van Walbeek

Nelleke is als boerendochter gewend om met dieren te leven. Haar keuze om dieren te schilderen, veelal koeien is dus eigenlijk een logische.

Coby Schot

Als kunstschilder autodidact, opgeleid tot vormgever, gewerkt als styliste, docent en art-director in de televisiewereld. Onlangs is zij genomineerd voor de Nederlandse Portretprijs 2023.

Corrie van der Veer

Zij haalt haar inspiratie uit de natuur. Mensen, vogels en planten vormen telkens haar bron en uitdaging om van de harde steen iets te creëren dat lichtheid, beweging en vrijheid uitstraalt.

De expositie is te zien van 1 november tot en met 13 december 2023.

Het Groene HartHuys is geopend op:dinsdag van 10.00 – 16.30 uur

woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur

zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur

Op afspraak: tel. 06 – 53772519

Foto’s Ger Velders

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN