12 augustus 2022

Kunstenaar Alphons van Leeuwen overleden

Volgens een bericht op Rebonieuws is Alphons van Leeuwen afgelopen dinsdag op 86-jarige leeftijd overleden. De uitvaartdienst zal worden gehouden op dinsdag 16 augustus om 13.30 uur in de RK Willibrorduskerk, Overtocht 18 in Bodegraven.

Alphons van Leeuwen tijden de opening van zijn expositie
in het Groene Harthuys oktober 2021

Alphons maakte kunst voor kerken en voor stiltecentra. Het kunstwerk bij winkelcentrum Broekvelden aan de Vromade in Bodegraven is van zijn hand en wordt vaak door kinderen gebruikt om op te klauteren. In oktober 2021 had hij nog een expositie in het Groene Harthuys.

Hij was drager van de erepenning van verdienste van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu