3 juli 2022

Kuil-Cup: Weer zomers waterpolospektakel voor de jeugd

BZ&PC had voor de 4e editie van de Kuil-Cup het beste zomerse weer wat de club zich maar wensen kon. De Kuil-Cup dat langzamerhand uitgroeit tot een uniek waterpolotoernooi voor de jeugd (E t/m B-jeugd) trok ruim 60 teams naar Bodegraven. En met zo’n 600 deelnemers was het een gezellige drukte waar zowel in het binnen- als in het buitenbad wedstrijdvelden waren uitgezet.

● Het buitenbad was afgelopen zaterdag verdeeld in twee speelvelden.

Sport en plezier

De deelnemers die 4 jaar geleden ook al deelnamen aan het toernooi, keken wel hun ogen uit hoe fraai het vernieuwde zwembad De Kuil geworden is. Een sporter blijft een sporter en is er de wil om te winnen en dat snoof je op in de vele wedstrijden. Medeorganisater Andres de Heij kan met z’n 60 vrijwilligers terug zien op een geslaagd waterpolospektakel, waarbij sport en het plezier daarin samenkomen.

● Eén van de vele wedstrijden: een jonge BZ&PC-keeper moet zich gewonnen geven.
● Ook voor de inwendige mens was er wat bij te tanken.
● En genoeg vertier naast het buitenbad.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu