27 mei 2023

Kringloopwinkel in Nieuwerbrug is verhuisd

De Kringloopwinkel in Nieuwerbrug is verhuisd. Ooit begonnen in een garage, maar ‘Jan’, zoals de Nieuwerbruggers hem kennen, kwam steeds meer ruimte te kort en hij was dan ook blij toen hij de mogelijkheid kreeg om zijn activiteiten te verplaatsen naar de Graaf Florisweg in de voormalige cadeauwinkel van Joke Kaptein. Naast de gebruikelijke zaken die je in een kringloopwinkel kan vinden, uitgezonderd meubelen, is ook veel ‘military’ te vinden, een passie die hij kennelijk heeft overgehouden uit de periode dat hij beroepsmilitair was.

De winkel is open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu