31 januari 2023

Kortere openingstijden corona testlocaties vanaf 6 februari

De corona testlocaties van Hecht GGD Hollands Midden gaan per 6 februari korter open. De testlocaties in Gouda en Leiden zijn vanaf dan dagelijks geopend van 8.30 tot 12.00 uur.

Steeds minder mensen maken gebruik van de mogelijkheid om zich bij de GGD te laten testen. Voor de meeste mensen is een zelftest voldoende. Met kortere openingstijden blijft er genoeg capaciteit om aan de testvraag te voldoen.

Tussen 9.00 en 11.00 uur kun je zonder afspraak binnenlopen op de testlocaties van Hecht GGD Hollands Midden. Op overige tijdstippen op afspraak via www.coronatest.nl of 0800 – 1202. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu