25 mei 2021

Korfbalvereniging Vriendenschaar op weg naar een duurzame toekomst

De afgelopen jaren werd steeds duidelijker dat de accommodatie van Korfbalvereniging Vriendenschaar in Bodegraven even flink opgeknapt moest worden. De kantine was hard toe aan nieuwe dakbedekking, de boiler en ketel waren verouderd en de wens bestond om eens goed te besparen op de energierekening. Een flinke klus om dit allemaal aan te pakken maar gelukkig is dit, mede dankzij hulp van het Rabo Dichtbij Fonds, nu echt gerealiseerd.

Weer jaren mee

De gezamenlijke inzet van alle partijen heeft ervoor gezorgd dat de accommodatie weer jaren mee kan richting een duurzame toekomst. Zo is de dakbedekking vervangen en is het dak geïsoleerd, zijn de kozijnen vervangen en is er isolatieglas aangebracht. Daarnaast is de cv vernieuwd en is er een nieuwe zonneboiler geïnstalleerd. En als kers op de taart ligt het nieuwe dak nu ook vol met 25 zonnepanelen.

• Op het nieuwe dak van Vriendenschaar liggen nu ook 25 zonnepanelen.

Hulp realisatie

Deze realisatie was niet mogelijk geweest zonder Domburg Bodegraven, Ben Roos Dakbedekking, Hogendoorn Installatietechniek, MB-zonnepanelen, Van Staalduinen Houtbewerking, Wil Bunnik, Cool Airen diverse vrijwilligers van de club. Dankzij alle hulp staat Vriendenschaar nu sterk om slecht weer te trotseren, maar kan het hopelijk rekenen op een zomer met vele zonnestralen!

0 Shares
Sluit Menu