Gepubliceerd 16 januari 2024

Koos van Zoest volgend seizoen ook nog trainer bij ESTO

● Koos van Zoest

ESTO gaat komend seizoen met een groot deel van de huidige staf door. Koos van Zoest, nu bezig aan z’n 2e seizoen, is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij ESTO. Oscar de Heij, trainer van het 2e, zal hem daar bij assisteren. Na dit seizoen stopt wel Bas Bakker als assistent-trainer. Keeperstrainer Donny Veenis plakt er ook weer een seizoen aanvast.

Verder meldt ESTO op hun website:Dit begeleidingsteam werkt op een zeer fijne manier met elkaar samen en ziet in de spelersgroep meer dan voldoende potentie om het ingeslagen pad te vervolgen. Wanneer je werkt met zo’n jonge groep als nu bij ESTO, weet je dat het met hoogte- maar ook met dieptepunten gaat. De wisselvalligheid op de wedstrijddagen is het grootste euvel wat er uitgehaald dient te worden. Om als club keuzes te maken richting een begeleidingsteam is het meer dan enkel kijken naar de ranglijst, het gaat om het proces wat je met elkaar aan het doormaken bent.”

Bericht: André van Egdom / Bron: website ESTO

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN