17 januari 2022

Koos van Zoest volgend seizoen nieuwe trainer bij ESTO

Koos van Zoest wordt volgend seizoen de opvolger van Andy Biekman bij ESTO. Al eerder was Van Zoest al trainer bij ESTO. Dat was van 2001-2003 en dus terug na 20 jaar bij de club aan de Kievitsheuvel. Daarvoor voetbalde hij bij ESTO.

Nog in Zegveldse dienst

Koos van Zoest is nu nog trainer van het Zegveldse Siveo ’60 waar hij in 2019 aan de slag ging als hoofdtrainer. De Bodegraver was ook al werkzaam bij o.a. Nieuwkoop, Unio, Sportlust’46 en Floreant. Ook voetbalde hij bij ESTO en later een paar jaar bij Alphense Boys.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu