Gepubliceerd 14 februari 2023

Kom van de bank en sport met ons mee!

De voorjaarsvakantie komt er weer aan en dat betekent dat wij vanuit Sport en Welzijn weer een aantal leuke en sportieve activiteiten voor jullie hebben georganiseerd. Kom jij gezellig meedoen?

Maandag 27-02 – Kick-off Extra Gymles

Maandag 27 februari is de kick-off van Extra Gymles in Sporthal Custwijc. Vanaf 10:00 uur tot 11:30 uur kan hier lekker gesport worden. Er zullen leuke spellen voor jullie klaar staan en een bidon met water en een gezonde snack. Iedereen van groep 3 t/m 8 is welkom. We gaan er een leuke sportieve ochtend van maken, dus zorg dat je sportkleding en binnensportschoenen mee hebt.

Vanaf maandag 6 maart (na de voorjaarsvakantie) gaat Extra Gymles wekelijks plaatsvinden in Sporthal Custwijc. Extra Gymles is toegankelijk voor kinderen van groep 3 t/m 8 die graag meer willen bewegen. Tijdens deze lessen zijn we bezig met het ontwikkelen van verschillende motorische vaardigheden zoals gooien en vangen, maar doen we ook leuke actieve spellen met elkaar.

Dinsdag 28-02 – Outdoor sport

Op dinsdag 28 februari gaan we buiten sporten. We doen verschillende oefeningen, houden scores bij en kijken wie de fitste jongen en het fitste meisje van Bodegraven is. We sluiten af met een leuk gezamenlijk spel. Zorg dat je sportkleding en sportschoenen aan hebt. Neem ook een bidon water mee, want we gaan lekker zweten.

De activiteit is voor kinderen vanaf groep 6. We verzamelen om 10:00 uur bij Scouting Bolaro, Dronenweg 2a Brodegraven en sluiten om 11:30 uur de activiteit af.

Donderdag 02-03 – Sport & Cultuur

Samen met Cultuureducatie Bodengraven-Reeuwijk organiseren wij een activiteit waar zowel sport als cultuur centraal staat. Op 2 maart wordt in Sporthal De Meerkoet een leuk en fanatiek spel gespeeld en in de kantine maken jullie kennis met Afrikaans slagwerk en djembés.

Iedereen van groep 3 t/m 8 is van harte welkom. De activiteit vindt plaats van 09:30 – 11:45 uur. Zowel het sporten als de culturele activiteit duren een uur. Halverwege is er een pauze waarin wij zorgen voor wat te drinken en een gezonde snack. Neem zelf je sportkleding en binnen schoenen mee.

Wordt je ergens enthousiast van? Meld je dan aan op onze nieuwe website: www.senw-br.nl/agenda

Hopelijk tot in de vakantie!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en regen

In de ochtend is het bewolkt en daaruit valt regen. De matige wind is zuid. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag veel bewolking en perioden met regen. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 10°C.

In de nacht eert nog regen maar later klaart het op. Het koelt daarbij af naar 5°C.

Vrijdag wisselend bewolkt en opklaringen. Tegen de avond valt er opnieuw regen. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Jannes Somber

 

MEEST BEKEKEN