Gepubliceerd 2 juni 2023

Kom je mee buiten spelen?

Woensdagmiddag 14 juni is De Nationale Buitenspeeldag. Deze dag staat zoals de naam al zegt geheel in het teken van buitenspelen. Het Raadhuisplein in Bodegraven wordt die middag omgetoverd naar één groot speelparadijs. Met onder andere twister XXL, een vak vol stoepkrijt en nog veel meer leuks.

Iedereen is welkom om deze middag gezellig met ons te komen spelen. Wij hebben ook Juvat Westendorp uitgenodigd om met jullie mee te spelen. Wellicht dat je hem kent als acteur, presentator of als danser. De inloop is vanaf 13.00 uur en het evenement start om 13.30 uur. 

NK knikkeren en stoepranden

Daarnaast wordt het NK Knikkeren en het NK Stoepranden georganiseerd. Deze wedstrijden vinden ook plaats op het Raadhuisplein. Deze activiteiten zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Om hieraan deel te nemen is het belangrijk dat je je inschrijft via www.senw-br.nl/tickets. Zorg dat je om 13:15 uur aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen starten met de wedstrijden. Wie weet mag jij door naar de finale en word je de beste van heel Nederland!

Deelname aan de activiteiten is gratis. Daarnaast zorgt Hortus Populus nog voor een gezonde snack en wat te drinken. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en hopen er met veel kinderen een feestje van te maken. Zien we jullie daar?! 

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN