Gepubliceerd 17 juli 2022

Koffie, thee en ontmoeten Bij SAM

Afgelopen donderdag openden vrijwilligers voor het eerst deze zomer weer het terras. Inmiddels een jaarlijks terugkerende activiteit waar men gedurende de zomer iedere donderdag tussen 2 en 4 aan kan schuiven. Ontmoeting en de verbinding met de buurt staat er centraal en daarbij wordt er koffie, thee of fris gedronken.

Bij SAM is een activiteitencentrum dat gevestigd is in Rijngaarde. Inwoners van Rijngaarde en mensen van buitenaf, jong en oud, zijn hier het hele jaar door te vinden. Voor het nuttigen van een maaltijd, het meedoen aan workshops en andere activiteiten.

Het terras van Bij SAM is aangelegd tijdens de grote verbouwing in Rijngaarde in 2018/2019. Het terras heeft als doel een natuurlijke verbinding tussen Rijngaarde en de buurt te creëren. Wanneer er een activiteit op het terras plaats vind is de drempel voor een voorbijganger lager om spontaan aan te sluiten dan bij een activiteit achter ‘gesloten’ deuren.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN