Gepubliceerd 17 juli 2022

Koffie, thee en ontmoeten Bij SAM

Afgelopen donderdag openden vrijwilligers voor het eerst deze zomer weer het terras. Inmiddels een jaarlijks terugkerende activiteit waar men gedurende de zomer iedere donderdag tussen 2 en 4 aan kan schuiven. Ontmoeting en de verbinding met de buurt staat er centraal en daarbij wordt er koffie, thee of fris gedronken.

Bij SAM is een activiteitencentrum dat gevestigd is in Rijngaarde. Inwoners van Rijngaarde en mensen van buitenaf, jong en oud, zijn hier het hele jaar door te vinden. Voor het nuttigen van een maaltijd, het meedoen aan workshops en andere activiteiten.

Het terras van Bij SAM is aangelegd tijdens de grote verbouwing in Rijngaarde in 2018/2019. Het terras heeft als doel een natuurlijke verbinding tussen Rijngaarde en de buurt te creëren. Wanneer er een activiteit op het terras plaats vind is de drempel voor een voorbijganger lager om spontaan aan te sluiten dan bij een activiteit achter ‘gesloten’ deuren.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN