29 november 2021

KNVB: Komend weekeinde deels inhaalwedstrijden op vrijwillige basis (update 23.00 u.)

De KNVB heeft de reguliere competities voor komend weekeinde deels stilgelegd. Voor de A-categorie (standaardteams) worden op vrijwillige basis wel inhaalwedstrijden gepland om zo het aantal gespeelde wedstrijden per team recht te trekken.

UPDATE 23.00 u.:

Inmiddels heeft de KNVB de volgende wedstrijden gepland om in te halen. De betrokken clubs moeten daar nog mee akkoord gaan!

04/12: GSV – WDS (14.30 u.)

05/12: ESTO – DIOS (14.00 u.)

Voor de B-categorie wordt komend weekeinde wel een regulier competitieprogramma voor jeugd en senioren gepland. Teams die niet willen spelen kunnen op coulance rekenen van de KNVB.

Kamerdebat

Voor verdere beslissingen wacht de KNVB het kamerdebat af a.s. woensdag over de nieuwe coronamaatregelen in de Tweede Kamer. De KNVB hoopt dat dan alsnog wordt beslist dat sportteams toch nog tot 20.00 uur mogen trainen. Daarna beslist de KNVB over het doorgaan en de insteek van de geplande wedstrijden op 11/12 december en 18/19 december. Afhankelijk van de mogelijkheden om te trainen, worden de competities stilgezet, inhaalwedstrijden gefaciliteerd of een regulier programma georganiseerd.

• Bron: KNVB

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Bewolkt weer

Het blijft vandaag bewolkt en er kans soms motregen vallen. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 8°C aan. In de avond ontstaat er nevel.

In de nacht bewolkt met kans op mist. Het kwik zakt naar 5°C.

Zondag is het bewolkt en somber weer. In de ochtend is er kans op mist. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: Mees Weinig of geen zon

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu