Gepubliceerd 13 februari 2024

Klusdagen bij dorpswinkel ‘Op Dorp’

De komende weekenden organiseert het bestuur van de dorpswinkel  ‘Op Dorp’  speciale klusdagen. Op de eerste klusdag zal er het een en ander verwijderd moeten worden en schoongemaakt. Op de eerstvolgende klusdagen moeten er zaken worden opgebouwd zoeken ze klussers die kunnen: timmeren, schuren, schilderen, elektra aanleggen, etc. Er hangt een actuele kluslijst in het pand.

De klusdagen zijn op: zaterdag 17 februari 12.00-17.00 uur, zaterdag 24 februari 9.00-17.00 uur en zondag 25 februari 12.00-17.00 uur. Aanmelden kan via e-mail bestuur@dorpswinkel-opdorp.nl

Het bestuur dat bestaat uit: Arun, Diana, Inge, Marinka en Marjolein, zorgt tijdens deze klusdagen voor koffie, thee en water. De klussers moeten wel hun eigen lunchpakketje meenemen.

Tekst: Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN