Gepubliceerd 13 februari 2024

Klusdagen bij dorpswinkel ‘Op Dorp’

De komende weekenden organiseert het bestuur van de dorpswinkel  ‘Op Dorp’  speciale klusdagen. Op de eerste klusdag zal er het een en ander verwijderd moeten worden en schoongemaakt. Op de eerstvolgende klusdagen moeten er zaken worden opgebouwd zoeken ze klussers die kunnen: timmeren, schuren, schilderen, elektra aanleggen, etc. Er hangt een actuele kluslijst in het pand.

De klusdagen zijn op: zaterdag 17 februari 12.00-17.00 uur, zaterdag 24 februari 9.00-17.00 uur en zondag 25 februari 12.00-17.00 uur. Aanmelden kan via e-mail bestuur@dorpswinkel-opdorp.nl

Het bestuur dat bestaat uit: Arun, Diana, Inge, Marinka en Marjolein, zorgt tijdens deze klusdagen voor koffie, thee en water. De klussers moeten wel hun eigen lunchpakketje meenemen.

Tekst: Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN