Gepubliceerd 2 april 2024

Klein verlies voor TTV Reeuwijk

Thuis was er met 1-9 verloren van De Boer Taverzo 5. Er was Marco Broer, Dennis Conrelisse en André van der Laan dan ook heel wat aan gelegen om in Zoetermeer met een beter resultaat van achter de tafel te vertrekken.

● André v.d. Laan in concentratie.

Broer liet zien in puike vorm te zijn, al had hij voor de openingswinst vijf games nodig. Van der Laan kon dit resultaat geen vervolg geven en verloor in vier games. Cornelisse zette de Reeuwijkers weer op voorsprong, eveneens in vier games. De dubbel bracht Reeuwijk vervolgens op 1-3 doordat Van der Laan en Cornelisse samen veel te sterk waren voor de Zoetermeerders. Maar de hoop op een winnend resultaat werd in de volgende partijen de grond in geboord. Twee partijen in vijf games, één partij in 4 games en één partij in 3 games draaiden de stand volledig in Zoetermeers voordeel. Van der Laan hield daarna de schade beperkt door in drie games afgetekend de slotpartij te winnen. De Boer Taverzo 5 – Reeuwijk 1 6-4. Reeuwijk 1 staat in West 2C op plaats 5 met 33 punten uit 8 wedstrijden.

Nipt verlies voor Reeuwijk Duo 1

Afgelopen donderdag kreeg Reeuwijk Duo 1 bezoek van Reflex Duo 1 uit Leiden. In de eerste partij liet Dave van der Heiden zich overdonderen en ging in 3 games hard onderuit. Jeroen Raaphorst bracht de stand weer in evenwicht door uit te halen in zijn eerste partij. De dubbel was vervolgens een prooi voor de Reeuwijkers, zodat het er zonnig uitzag. Maar in twee zwaarbevochten partijen gingen zowel Van der Heiden als Raaphorst in vijf games ten onder en vooral bij Van der Heiden zal het gevoel beklijven dat die laatste game ook in zijn voordeel uit had kunnen vallen. Reeuwijk Duo 1 verliest met 2-3 van Reflex Duo 1 en neemt na 8 wedstrijden in West 3K plek 3 in met 21 punten. Reflex staat tweede met 25 punten, maar had daar één wedstrijd meer voor nodig.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN