Gepubliceerd 12 maart 2024

Klaar voor de start van de 70e VOSPLAN Reeuwijkse Plassenloop!

Ben je er klaar voor? Aanstaande zaterdag wordt de jubileumeditie van de 70e VOSPLAN Reeuwijkse Plassenloop gehouden en de organisatie laat weten, dat zij er helemaal klaar voor zijn!

Voorinschrijving

De voorinschrijving is inmiddels gesloten, wie zich nog niet heeft ingeschreven, kan dat tot een half uur voor de start nog doen in de inschrijftent op het evenemententerrein van ’t Reeuwijkse Hout. We hebben dit jaar méér voorinschrijvingen dan vorig jaar. We hebben daarom de goede hoop, dat het een druk bezochte wedstrijd gaat worden. En zeker, omdat we hebben gezien dat het weerbericht een droge dag belooft…Kom dus op tijd, de verkeersregelaars wijzen u een parkeerplaats toe, zodat alle bezoekers een plek hebben.

Jubileumeditie

Omdat het een jubileumeditie is, wordt er wat meer terug gekeken op de historie. In de inschrijftent zien de bezoekers flyers, herinneringen en krantenknipsels uit het verleden. De winnaar kreeg vroeger 1 meter krentenbrood. Deze 70e editie krijgen alle podium atleten een krentenbrood. Lang geleden konden atleten boompjes uitzoeken, de podium atleten krijgen nu een mooi bosje bloemen. Er is een extra prijs beschikbaar gesteld voor de eerste man en de eerste vrouw op de 15 km die inwoner zijn van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Een cheque voor een lactaatmeting bij de Hardloopwinkel.

Kortom een mooie jubileumeditie waar de wethouder de heer Knol (tevens loco burgemeester) het startschot geeft voor de 15 km.

Informatie is te vinden op www.plassenloop.nl., de eerste afstand, de kidsrun 1100 meter start om 11:15 uur. Uiteraard is onze mascotte Snelle Rakker samen met zijn Landalvriend Bollo aanwezig bij de start en finish van de kidsrun. De organisatie heeft er zin in.

Bericht: André van Egdom / Christy Smits (SC Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, buien  en opkaringen

In de ochtend van alles wat, wolken, opklaringen en enkele buien. De matige wind is noordwest tot noord. De temperatuur is 8*C.

In de middag meer bewolking een bui en ook opklaringen. De matige wind waait uit noordwest tot noord. Het kwik komt niet veel verder dan 10*C. 

Foto: Karin broekhuysen

 

De nacht verloopt vrij helder waarbij het afkoelt naar 4*C.

Zondag een mix van wolken en brede opklaringen. De wind is noordoost. Met 12*C is het iets zachter.

 

MEEST BEKEKEN