Gepubliceerd 11 november 2023

Kinderen vieren St-Maartensfeest

In Bodegraven en Reeuwijk-Brug werd afgelopen zaterdag het Sint-Maartensfeest gevierd. Kinderen liepen met lampionnen langs de deuren en zongen bedelliedjes in ruil voor snoep.

Het feest werd in Reeuwijk georganiseerd door Stichting Volksvermaak. Dankzij een donatie van de plaatselijke supermarkt en de kringloopwinkel, kon er lekkers en wat te drinken worden uitgedeeld. Er was een route uitgezet, zodat de kinderen wisten waar ze welkom waren.

In Bodegraven werd een Sint-Maartensfeest georganiseerd door de Katholieke kerk. Aansluitend was er een Eucharistieviering. Er werd speelgoed ingezameld voor de voedselbank.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN