Gepubliceerd 17 juli 2023

Kinderclinic bij Sportcentrum ReBo

Vrijdag 14 juli hebben vier vrijwilligers van Sportcentrum ReBo bijna 500 kinderen kennis laten maken met kickboksen. Ze waren uitgenodigd door het Kinderfeest om vier keer een clinic te komen geven aan per keer 120 kinderen. Voor het Kinderfeest een mooie invulling van Sport & Spel en voor Sportcentrum ReBo een mooie kans om hun vereniging te promoten. 

● Bewegen tijdens de kinderclinic bij Sportcentrum ReBo…….
● En dat werd met veel enthousiasme gedaan!

Veel enthousiasme

En wat waren de kinderen (en begeleiders!) enthousiast, er werd goed geluisterd en ontzettend goed meegedaan. Stralende kinderen en veel rode wangen, kortom: er is goed bewogen! De kinderen hebben de stoottechnieken geleerd en aan de conditie gewerkt. Doordat het zo’n grote groep was, kon er helaas niet met materiaal gewerkt worden, maar dat werd opgelost door bij elkaar op de handen te stoten. Dit alles met veel respect voor elkaar. We doen elkaar geen pijn, we werken samen en we maken plezier! Beide partijen kijken terug op een zeer geslaagde samenwerking. 

Bericht: André van Egdom / Sportcentrum ReBo / Beeld: Benjamin Rutjens

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN