Gepubliceerd 5 juni 2023

Kinderboerderij De Oude Zustertuin viert 35-jarig jubileum

Kinderboerderij Stichting De Oude Zustertuin is 30 mei 1988 opgericht en vierde zaterdagochtend het 35-jarig jubileum. Uitgenodigd waren de vrijwilligers, oud vrijwilligers, sponsoren, donateurs, gemeentemedewerkers en andere relaties. Voor de genodigden stond koffie met gebak klaar.

.Ongeveer 60 bezoekers kwamen onder een zomers zonnetje de felicitaties brengen. Onder hen wethouder Elly de Vries die de gelukwensen en waardering voor de Oude Zustertuin overbracht en namens de gemeente een appelboom, symbool voor dankbaarheid en waardering, schonk.

Het was een geslaagde informele ochtend met betrokkenen die de Zustertuin hebben gemaakt tot wat zij nu is. Voor deze gelegenheid heeft de Stichting alle vrijwilligers een speciaal T-shirt cadeau gegeven.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN