Gepubliceerd 22 december 2023

Kerstcollecte De Regenboog 562 euro voor Tent of Nations

De kinderen van De Regenboog hebben woensdag met hun ouders kerst gevierd in de gastvrije Ichthuskerk. Er werden mooie liederen gezongen en een kerstspel opgevoerd. Er werden mooie liederen gezongen en een kerstspel opgevoerd. Enkele kinderen van de bovenbouw zetten hun muzikale talenten in en speelden zelf kerstliederen op keyboard.

Er werd niet alleen gezongen en verteld over de bijzondere geboorte van Jezus als Vredevorst in Bethlehem, maar er was ook gelegenheid om een gift te geven voor Tent of Nations. Dit is een christelijk-Palestijns initiatief dat werkt aan verzoening en vrede tussen Joden en Palestijnen in Bethlehem onder het motto “Wij weigeren om vijanden te zijn”. Hoe actueel in deze spannende tijden!

De inzameling heeft het mooie bedrag van 562 euro opgeleverd.

Tekst aangeleverd door basisschool De Regenboog.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN