18 februari 2023

Kerkdienst na carnaval live op tv bij BR6

Zondagmiddag 19 februari zendt Kerkplein 15 op BR6-TV in samenwerking met de parochie Sint Jan de Doper de carnavalsviering in Reeuwijk Dorp uit. Een moment van bezinning voordat het jaarlijkse feestgedruis losbarst. En een moment waarop vele (toekomstige) parochianen zich laten verwarmen door de heilige lichtheid van het bestaan. Maar vergis je niet: de carnavalsviering is niet betekenisloos. Benieuwd hoe dan? Kijk naar de carnavalsviering op 19 februari om 13:00 uur met Pastor Leijsen en zie hoe de welkome kerk in Reeuwijk Dorp vormgegeven wordt.

Petrus en Pauluskerk Reeuwijk-Dorp

Ochtenddienst
Zondagmorgen 19 februari kunt u in het programma Kerkplein 15 om 9.30 uur via BR6-Radio luisteren en via BR6-TV ook kijken, naar een viering van de Pinkstergemeente Morgenstond. Spreker is Arie-Jan Mulder. De zang/aanbidding wordt geleid door Irene Verkaik en Henk Blomberg is gastheer. Vanuit de studio wordt het programma gepresenteerd door Gert Bregman.

Ontvangst (1) via de link in onderstaande mail

Ontvangst (2) via www.sintjandd.nl/vieringen/reeuwijk/19 februari/LIVE

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu