Gepubliceerd 2 september 2023

Keerlus voor vrachtwagens geopend in Reeuwijk

In Berkenbroek in Reeuwijk is afgelopen vrijdag een keerlus geopend. Door goede samenwerking tussen ondernemers en gemeente is deze plek waar vrachtwagens kunnen keren tot stand gekomen. De Berkenbroek is een bedrijvige weg in Reeuwijk met een tiental kwekers. Vrachtwagens met planten rijden in het drukke afleverseizoen in en uit. Deze weg is echter doodlopend en dat maakt het keren met vrachtwagens niet eenvoudig.


Twaalf ondernemers uit de Berkenbroek zijn met elkaar gekomen tot een structurele oplossing voor een betere bereikbaarheid van de bedrijven, een keerlus voor vrachtwagens. Naast de ondernemers en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft ook het Fonds ondernemers Reeuwijk Dorp Tempel en Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop bijgedragen aan de realisatie.


Michiel Gerritsen, voorzitter van Stichting Belangenbehartiging, feliciteert de ondernemers en benadrukt nog eens het belang van goede bereikbaarheid:,, Goede bereikbaarheid is voor bedrijven in de Greenport één van de belangrijkste voorwaarden om te kunnen ondernemen. Mooi voorbeeld hoe ondernemers dit met elkaar hebben opgepakt.

Tekst Anneke Bekker
Bron: Persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN