Gepubliceerd 2 september 2023

Keerlus voor vrachtwagens geopend in Reeuwijk

In Berkenbroek in Reeuwijk is afgelopen vrijdag een keerlus geopend. Door goede samenwerking tussen ondernemers en gemeente is deze plek waar vrachtwagens kunnen keren tot stand gekomen. De Berkenbroek is een bedrijvige weg in Reeuwijk met een tiental kwekers. Vrachtwagens met planten rijden in het drukke afleverseizoen in en uit. Deze weg is echter doodlopend en dat maakt het keren met vrachtwagens niet eenvoudig.


Twaalf ondernemers uit de Berkenbroek zijn met elkaar gekomen tot een structurele oplossing voor een betere bereikbaarheid van de bedrijven, een keerlus voor vrachtwagens. Naast de ondernemers en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft ook het Fonds ondernemers Reeuwijk Dorp Tempel en Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop bijgedragen aan de realisatie.


Michiel Gerritsen, voorzitter van Stichting Belangenbehartiging, feliciteert de ondernemers en benadrukt nog eens het belang van goede bereikbaarheid:,, Goede bereikbaarheid is voor bedrijven in de Greenport één van de belangrijkste voorwaarden om te kunnen ondernemen. Mooi voorbeeld hoe ondernemers dit met elkaar hebben opgepakt.

Tekst Anneke Bekker
Bron: Persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke wind is zuidoost. De thermometer geeft 1°C aan.

In de middag wolken en opklaring. De matige wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 4°C.

In de nacht lichte regen bij een minimumtemperatuur van 2°C.

Vrijdag bewolkt weer met in de ochtend wat regen. De zwakke tot matige wind is zuidoost tot zuid. De thermometer geeft 8°C aan.

Foto: De Groene wereld

MEEST BEKEKEN