Gepubliceerd 10 juni 2023

Kaylee Baggerman wint Bodegraafse Maestro

Kaylee Baggerman, leerkracht bij basisschool De Regenboog in Reeuwijk, is de winnaar van de vijfde editie van De Bodegraafse Maestro 2023. Annemarie Visser werd derde en Saskia Nagel tweede. Burgemeester Michiel Grauss eindigde ex aequo met de overige deelnemers op de vierde plaats.

Kaylee Baggerman, winnaar Bodegraafse Maestro 2023
Kaylee Baggerman, winnaar Bodegraafse Maestro 2023

Lyan Verburg, dirigent van de Josti band en John Bouwmans o.a. dirigent van het BVE vormden de jury. Rob Buisman, deelnemer en finalist van de 1e Alphense editie, verzorgde de presentatie. Tijdens de pauze voor de finale werd het publiek verrast door een optreden van dansgroep I’motion.

Dansgroep I"motion
Dansgroep I”motion

Kaylee wordt samen met de winnaars van de vorige edities van de Bodegraafse Maesto op zaterdag 17 juni op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn verwacht. Om 13.00 uur gaat daar de Battle der Alphense & Bodegraafse Maestro’s van start. Op de bok van het Fanfare Promotie Orkest (FPO) gaan zij de strijd aan om de titel Alphense Maestro 2023 en de bijbehorende Alphense Maestro 2023 Trofee.

Deelnemers vijfde editie van de Bodegraafse Maestro 2023
Deelnemers vijfde editie van de Bodegraafse Maestro 2023

Redacteur/verslaggever Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN