Gepubliceerd 10 juni 2023

Kaylee Baggerman wint Bodegraafse Maestro

Kaylee Baggerman, leerkracht bij basisschool De Regenboog in Reeuwijk, is de winnaar van de vijfde editie van De Bodegraafse Maestro 2023. Annemarie Visser werd derde en Saskia Nagel tweede. Burgemeester Michiel Grauss eindigde ex aequo met de overige deelnemers op de vierde plaats.

Kaylee Baggerman, winnaar Bodegraafse Maestro 2023
Kaylee Baggerman, winnaar Bodegraafse Maestro 2023

Lyan Verburg, dirigent van de Josti band en John Bouwmans o.a. dirigent van het BVE vormden de jury. Rob Buisman, deelnemer en finalist van de 1e Alphense editie, verzorgde de presentatie. Tijdens de pauze voor de finale werd het publiek verrast door een optreden van dansgroep I’motion.

Dansgroep I"motion
Dansgroep I”motion

Kaylee wordt samen met de winnaars van de vorige edities van de Bodegraafse Maesto op zaterdag 17 juni op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn verwacht. Om 13.00 uur gaat daar de Battle der Alphense & Bodegraafse Maestro’s van start. Op de bok van het Fanfare Promotie Orkest (FPO) gaan zij de strijd aan om de titel Alphense Maestro 2023 en de bijbehorende Alphense Maestro 2023 Trofee.

Deelnemers vijfde editie van de Bodegraafse Maestro 2023
Deelnemers vijfde editie van de Bodegraafse Maestro 2023

Redacteur/verslaggever Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN