16 oktober 2022

Kater voor Rohda’76 in slotminuut

Rohda’76 leek de tweede overwinning van het seizoen over de streep te trekken, maar in de allerlaatste minuut ging het alsnog mis en kwam Gouda langszij: 1-1. Overigens weerspiegelde de uitslag de krachtsverhouding binnen de lijnen.

● Linksachter Robin de Mooij trekt ten aanval. (Foto: Don van der Meer)
● Linksachter Robin de Mooij trekt ten aanval. (Foto: Don van der Meer)

Gelijkopgaand

In de eerste helft was er sprake van een gelijk opgaande wedstrijd. De twee ploegen hielden elkaar in evenwicht met slechts een enkele kans over en weer. Na de rust kwam Rohda’76 op voorsprong door een schot van Siedrik Berends dat via een Gouds been in het dak van het doel verdween: 1-0. ,,Doordat Gouda daarna meer risico’s nam en meer ruimte weggaf kregen we kansen om op 2-0 te komen, maar over de hele wedstrijd genomen was dit een terechte uitslag,’’ vond trainer Arjen Linstra. Toch was het zuur voor de blauwwitten dat de gelijkmaker in de laatste minuut viel waardoor zij opnieuw een driepunter misliepen.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 uit tegen Capelle 2 voor de KNVB-beker. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu