Gepubliceerd 12 oktober 2020

Karel van Berk winnaar eerste Experience Award

Karel van Berk, een van de initiatiefnemer van Het Ouden Huis in Bodegraven, is de winnaar van de eerste editie van The Experience Award. Van Berk was een van de drie finalisten van deze landelijke prijs, die 50-plus werknemers of ZZP’ers in de schijnwerpers zet. Van Berk kreeg de prijs vanwege zijn grote en onbezoldigde inzet bij de realisatie van Het Ouden Huis in Bodegraven.

Het doel van The Experience Award is om vooroordelen over ervaren 50-plus werknemers of ZZP’ers weg te nemen en juist hun voordelen te belichten. Een goed voorbeeld hiervan is winnaar Karel van Berk die ruim 5 jaar geleden is gestart met het project Ouden Huis in Bodegraven, een vorm van wonen en zorg voor ouderen met een kleine portemonnee. Hij heeft zijn maatschappelijke carrière als directeur van een grote woningcorporatie ruim 2 jaar geleden stopgezet om volledig onbezoldigd met al zijn kennis en ervaring het Ouden Huis te realiseren.

Initiatiefnemer Prekash Ramsingh van The Experience Award laat weten dat “Van Berk met het project bijdraagt aan de realisatie van de grote nood van ouderen die samen oud willen worden . Ook als dat fysiek en mentaal steeds complexer voor hen wordt. “

Op 3 juni jl. werd de eerste paal geslagen voor het Ouden Huis aan de Vrije Nesse in Bodegraven. Wanneer alles meezit is de bouw eind zomer 2021 gereed.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN