27 september 2021

Jur de Jong nieuwe voorzitter Vriendenschaar

Jur de Jong is de nieuwe voorzitter van Vriendenschaar geworden. Hij volgt Mike Lina op die aan het einde van het vorige seizoen na drie jaar zijn taak als voorzitter neerlegde.

Kind van de vereniging

Jur de Jong is ‘kind van de vereniging’. Al vanaf zijn jongste jeugd, hij was toen zes,  begon hij met korfballen, doorliep alle categorieën jeugdteams om vervolgens twee jaar geleden in de senioren te stoppen met de reguliere wedstrijden op de zaterdagen en de overstap maakte naar het nieuwe midweekteam.

Interesse

Toen Mike besloot te stoppen met zijn taak als voorzitter heeft hij een keer met Jur gesproken en het was fijn om te constateren dat Jur wel interesse had om het stokje van Mike over te nemen. En zo geschiedde… Tijdens de afgelopen Algemene Leden Vergadering kon Jur beëdigd worden als nieuwe voorzitter van Vriendenschaar.

Jonge voorzitter

Hij is één van de jongste voorzitters (zo niet de jongste voorzitter) die Vriendenschaar ooit heeft gehad. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Jur al de nodige ervaring opgedaan op dit gebied. Hij heeft nl. al jarenlange ervaring in het leiding geven bij de Vakantiespelen. Vriendenschaar bedankt Mike voor zijn enthousiaste, gedreven en vaak ook ludieke bijdrage en ziet uit naar een mooie, nieuwe samenwerking met Jur.

• Beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu