Gepubliceerd 2 oktober 2023

Judoka’s Chikara Sport plaatsen zich voor Nederlands kampioenschap

Het judoseizoen is voor de wedstrijdjudoka’s van Chikara Sport alweer in volle gang. Na twee toernooien en een trainingsstage kwamen vier judoka’s van coaches Eric Zwaan en Zhen van Mechelen zaterdag 30 september uit op de Districts kampioenschappen tot 15 jaar. 

● V.l.n.r.: Evi van Leeuwen, Christian Opmeer, Eric Zwaan (coach), Macario Ghatias, Zhen van Mechelen (coach) en Sem Langerak.

Macario Ghatias (13) werd in de voorrondes uitgeschakeld. Sem Langerak (12) wist helaas net geen derde plaats te bemachtigen. Evi van Leeuwen (12)  kwam uit in een poule en wist daarin tweede te worden. Christian Opmeer (12)  vocht zich een weg naar de finale en verloor deze met een discutabel punt tegen, waardoor hij tweede werd. Evi en Christian hebben zich met deze resultaten weten te plaatsen voor het NK Judo tot 15 jaar in Hoogeveen op zaterdag 14 oktober. 

Bericht: André van Egdom / Chikara Sport

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN