Gepubliceerd 2 oktober 2023

Judoka’s Chikara Sport plaatsen zich voor Nederlands kampioenschap

Het judoseizoen is voor de wedstrijdjudoka’s van Chikara Sport alweer in volle gang. Na twee toernooien en een trainingsstage kwamen vier judoka’s van coaches Eric Zwaan en Zhen van Mechelen zaterdag 30 september uit op de Districts kampioenschappen tot 15 jaar. 

● V.l.n.r.: Evi van Leeuwen, Christian Opmeer, Eric Zwaan (coach), Macario Ghatias, Zhen van Mechelen (coach) en Sem Langerak.

Macario Ghatias (13) werd in de voorrondes uitgeschakeld. Sem Langerak (12) wist helaas net geen derde plaats te bemachtigen. Evi van Leeuwen (12)  kwam uit in een poule en wist daarin tweede te worden. Christian Opmeer (12)  vocht zich een weg naar de finale en verloor deze met een discutabel punt tegen, waardoor hij tweede werd. Evi en Christian hebben zich met deze resultaten weten te plaatsen voor het NK Judo tot 15 jaar in Hoogeveen op zaterdag 14 oktober. 

Bericht: André van Egdom / Chikara Sport

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN