Gepubliceerd 29 november 2022

Judoka’s Chikara Sport oppermachtig in Almere

Op zondag 27 november kwamen 12 judoka’s van Chikara Sport in actie tijdens het 9e Topjudo Toernooi in Almere. Iedereen liet zich van zijn beste kant zien. Er werd gestreden in poules en iedere judoka mocht 4 of 5 wedstrijden spelen.

De vorm bleek supergoed, met maarliefst 7 keer goud, 1 keer zilver en 1 keer brons. Door deze prestatie heeft Chikara ook nog eens de “Andre Reuser Bokaal 2022” gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de club met meeste medaillewinnaars van die dag.

Coaches Zhen van Mechelen en Rowin de Jong mochten de prijs in ontvangst nemen, maar het resultaat is natuurlijk met name mogelijk gemaakt door de judoka’s.

De uitslagen: Noa van Leeuwen, Bianca Ghatias, Christian Opmeer, Alexander Opmeerk, Sem Langerak, Sven den Hartogh en Sieb Griede eindigden als eerste.

Evi van Leeuwen werd tweede, Daan van Leeuwen derde. Helaas voor Kevin Langerak, Ruben Stolwijk en Macario Ghatias geen prijs

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN