Gepubliceerd 29 november 2022

Judoka’s Chikara Sport oppermachtig in Almere

Op zondag 27 november kwamen 12 judoka’s van Chikara Sport in actie tijdens het 9e Topjudo Toernooi in Almere. Iedereen liet zich van zijn beste kant zien. Er werd gestreden in poules en iedere judoka mocht 4 of 5 wedstrijden spelen.

De vorm bleek supergoed, met maarliefst 7 keer goud, 1 keer zilver en 1 keer brons. Door deze prestatie heeft Chikara ook nog eens de “Andre Reuser Bokaal 2022” gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de club met meeste medaillewinnaars van die dag.

Coaches Zhen van Mechelen en Rowin de Jong mochten de prijs in ontvangst nemen, maar het resultaat is natuurlijk met name mogelijk gemaakt door de judoka’s.

De uitslagen: Noa van Leeuwen, Bianca Ghatias, Christian Opmeer, Alexander Opmeerk, Sem Langerak, Sven den Hartogh en Sieb Griede eindigden als eerste.

Evi van Leeuwen werd tweede, Daan van Leeuwen derde. Helaas voor Kevin Langerak, Ruben Stolwijk en Macario Ghatias geen prijs

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN