Gepubliceerd 25 mei 2024

Judoka Sieb Griede geselecteerd voor EK judo onder 18

Na een succesvol kwalificatietraject – bestaande uit het Nederlands kampioenschap en verschillende meetmomenten in Europa (waaronder mondiale toernooien en European Cadet Cups) – is de 15-jarige Bodegraver opgenomen in de selectie om Nederland te vertegenwoordigen op het Europees kampioenschap judo tot 18 jaar!

● Sieb Griede geselecteerd voor EK onder 18.

Begeleiding

Ook al is judo een individuele sport, de top kan je niet in je eentje halen. Coach en trainer Eric Zwaan heeft de judotraining/coaching op alle toernooidagen verzorgd. Daarnaast traint Sieb onder leiding van Zhen van Mechelen twee keer per week bij Green Health Center voor zijn (op judo gerichte) krachttraining.

Het EK zal plaatsvinden in Sofia (Bulgarije) van 27 tot 30 juni. In totaal zullen er 16 judoka’s die door judobond Nederland zijn geselecteerd vanuit Nederland deelnemen. De wedstrijden worden live uitgezonden via het streamingskanaal van de IJF: judotv.com

Bericht: André van Egdom | Chikara Sport

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN