Gepubliceerd 30 januari 2024

Judo Examens bij Chikara Sport

Op zaterdag 27 januari vonden bij Chikara Sport de halfjaarlijkse judo-examens plaats. De judoka’s laten dan zien wat zij in de afgelopen periode hebben geleerd en worden beloond met een kleur slip op hun huidige band, of een hele nieuwe band.

● Judotrainer Eric Zwaan deelt banden uit aan Daniel Hos (l) en Adam Achbari (r).

De volgende judoka’s zijn bevorderd naar een hogere band: Daniel Hos, Ferre Lok en Dylano de Laat behaalden hun gele band. Milan Veenis, Tim van der Burg, Ramon Spruit, Dijar Zeqiri en Leroy Verkleij behaalden de oranje band. Alexander Opmeer, Adam Achbari en Lee Waldman behaalden groen. Voor Lee was dit een grootse prestatie. Hij is precies een jaar geleden gestart met judo en ging in één keer van de witte naar de groene band.

En als laatste behaalde Christian Opmeer zijn blauwe band.

Zaterdag 3 februari strijden Sieb Griede, Bianca Ghatias, Lars leuverink en Ricardo Ghatias tijdens het Districtskampioenschap -18 in Dordrecht om een felbegeerd ticket naar het NK-18 dat op 14 februari in Den Haag plaatsvindt.

Bericht: André van Egdom / Chikara Sport

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN