Gepubliceerd 30 januari 2024

Judo Examens bij Chikara Sport

Op zaterdag 27 januari vonden bij Chikara Sport de halfjaarlijkse judo-examens plaats. De judoka’s laten dan zien wat zij in de afgelopen periode hebben geleerd en worden beloond met een kleur slip op hun huidige band, of een hele nieuwe band.

● Judotrainer Eric Zwaan deelt banden uit aan Daniel Hos (l) en Adam Achbari (r).

De volgende judoka’s zijn bevorderd naar een hogere band: Daniel Hos, Ferre Lok en Dylano de Laat behaalden hun gele band. Milan Veenis, Tim van der Burg, Ramon Spruit, Dijar Zeqiri en Leroy Verkleij behaalden de oranje band. Alexander Opmeer, Adam Achbari en Lee Waldman behaalden groen. Voor Lee was dit een grootse prestatie. Hij is precies een jaar geleden gestart met judo en ging in één keer van de witte naar de groene band.

En als laatste behaalde Christian Opmeer zijn blauwe band.

Zaterdag 3 februari strijden Sieb Griede, Bianca Ghatias, Lars leuverink en Ricardo Ghatias tijdens het Districtskampioenschap -18 in Dordrecht om een felbegeerd ticket naar het NK-18 dat op 14 februari in Den Haag plaatsvindt.

Bericht: André van Egdom / Chikara Sport

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

De ochtend begint zonnig. Even later drijft er ook bewolking over. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 6°C.

In de middag een afwisseling van wolken en opklaringen. De matige wind kiest voor de westhoek. De thermometer geeft 10°C aan. In de avond valt er regen.

In de nacht klaart het op. De minimumtemperatuur is 4°C.

Woensdag wisselend bewolkt en opklaringen maar er vallen ook enkele buien. De wind is noordwest en de temperatuur 10°C. 

Foto: Jose van den Helder Zonnige momenten

 

MEEST BEKEKEN