9 mei 2023

Jubileumfeest bij VV De Rijnstreek

Alhoewel het 75-jarig jubileum op 10 juni valt, viert de club dat op 17 juni. Dat is op zijn Rijnstreeks. Altijd een beetje anders dan anderen.

De Rijnstreek:De club bestaat dit jaar 75 jaar en feit blijft dat we een feestdag organiseren voor het gehele dorp. We hebben een mooi programma om iedereen een gezellige dag te laten beleven.’

Feestprogramma 17 juni

10.00 – 13.30 u.: Voetbalparty Mathijs, een voetbaldag voor de jeugd met veel verschillende voetbalspellen en uitdagingen.

13.00 – 14.00 u. : Freestyle voetbalspeelster Jasmijn Jansen (Wereldkampioene Freestyle Football)

14.00 – 16.00 u. : Oefenwedstrijd tussen Rijnstreek JO18 en een bekende tegenstander.

18.00 – 01.00 u.: Feestavond met DJ-duo ‘Vader en Zoon’ en zanger Raymon Hermans.

De organisatie is druk bezig met de laatste puntjes op de i en dan kan het feest los barsten. Jij komt toch ook op 17 juni?

Bericht: Sportredactie BR6 / De Rijnstreek / Beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu