Gepubliceerd 25 juni 2023

Joyce Jacobs in Gast uit de Streek

Joyce Jacobs vormt de eenkoppige Raad van Bestuur van Woonzorgcomplex De Wulverhorst in Oudewater. Wil de Vries interviewt haar voor het radioprogramma Gast uit de Streek dat maandag 26 juni om 20.00 uur wordt uitgezonden bij BR6.

Joyce Jacobs, bestuurder van woonzorgcomplex De Wulverhorst in Oudewater

Als bestuurder is Joyce verantwoordelijk voor de dagelijkse en algemene leiding van de organisatie. In haar werk maakt zij telkens een zorgvuldige afweging tussen de belangen van de cliënten in het algemeen, de publieke en maatschappelijk belangen, de belangen van medewerkers en de overige in aanmerking komende belangen van interne en externe belanghebbenden. Met haar verpleegkundige achtergrond is ze een echte zorgliefhebber en -kenner.

De uitzending wordt herhaald op dinsdag 27 juni om 22.00 uur en zondag 2 juli om 18.00 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN