Gepubliceerd 27 juni 2021

Jongerendienst van een half uur

De jongerendienstcommissie van de Protestantse Gemeente Emmaüs organiseer zondag 4 juli een SHH dienst om 11.30 uur in de Ontmoetingskerk, een korte dienst van een half uurtje. Twenty4Eleven, de band van de Emmaüs Gemeente, verzorgt de muziek. Het thema van deze dienst is: “Ver weg, maar toch dichtbij!”

De wereld is veel kleiner dan vroeger. Wat ver weg was, komt vandaag via internet dichtbij. Dominee David van Veen zal hier over hebben.. Ook hij is deze dienst “ver weg, maar toch dichtbij!”

Aanmelden kan tot zondagochtend 11 uur via de link op www.pge.nu en uiteraard is het ook mogelijk om de dienst via internet mee te kijken.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN