Gepubliceerd 14 januari 2024

Jolanda Bijl in Gast uit de Streek

In het radioprogramma Gast uit de Streek is maandag 15 januari om 20.00 uur Jolanda Bijl te gast. Het interview wordt uitgezonden door BR6 en is gemaakt door collega-omroep Gouwestad.

Jolanda Bijl woont sinds 2 januari in Gouda. Zonder een tegenprestatie te verwachten, probeert ze de anderen zo goed mogelijk te helpen. Negen jaar geleden vertrok ze naar Nepal om er met hart en ziel jonge kinderen te helpen die de potentie hebben om van alles voor het land te doen maar beperkt worden door de armoede. Financiële ondersteuning ontvangt ze via de ANBI Stichting Nepali Children. De stichting Nepali Children zorgt op allerlei manieren voor deze kinderen.

De uitzending wordt op dinsdag 16 januari om 22.00 uur en op zaterdag en zondag om 19.00 uur herhaald op de radio.

Tekst Gerrit Schinkel

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN