5 december 2022

Joey Schellingerhout schiet BZ&PC naar de overwinning

De heren van BZ&PC hebben een ruime overwinning geboekt op Waterpolo Den Haag. Het werd in zwembad De Kuil een doelpuntrijke wedstrijd: 19-12. Maar liefst 10 treffers werden gescoord door de ontketende Joey Schellingerhout.

• Joey Schellingerhout

BZ&PC-heren

In de eerste periode ging de wedstrijd nog gelijk op, 4-4. In de 2e en 3e periode was BZ duidelijk beter en liep uit naar 14-6. Bij 18-8 verslapte BZ en scoorde de Hagenezen nog 4x binnen 2 minuten. Het slotwoord was voor Schellingerhout. Met deze overwinning blijft de ploeg op de 6e plaats in de landelijke 1e klasse.

BZ&PC-dames

De dames van BZ&PC boekte een prima overwinning op Rotterdam. De gasten kwamen nog op 0-1 maar daarna namen de BZ dames het heft in handen en liepen uit naar 4-1. Rotterdam kwam nog terug tot 4-3 waarna het definitieve verschil werd gemaakt naar 8-3. In het slot van de wedstrijd werd het nog 8-6. De dames blijven hiermee op de 6e plaats staan.

Doelpunten heren BZ&PC: Joey Schellingerhout 10x, Luke Rijnbeek 2, Luca Groenendijk 2, Jari Krijgsman 2x. Henk Suur, Rob Peek en Rick Sandifort.

Doelpunten dames BZ&PC: Jennifer den Besten 2x, Daphne Groenendijk 2x, Kaylee Schellingerhout, Nienke Rombouts en Niki Hukker.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu