Gepubliceerd 5 december 2022

Joey Schellingerhout schiet BZ&PC naar de overwinning

De heren van BZ&PC hebben een ruime overwinning geboekt op Waterpolo Den Haag. Het werd in zwembad De Kuil een doelpuntrijke wedstrijd: 19-12. Maar liefst 10 treffers werden gescoord door de ontketende Joey Schellingerhout.

• Joey Schellingerhout

BZ&PC-heren

In de eerste periode ging de wedstrijd nog gelijk op, 4-4. In de 2e en 3e periode was BZ duidelijk beter en liep uit naar 14-6. Bij 18-8 verslapte BZ en scoorde de Hagenezen nog 4x binnen 2 minuten. Het slotwoord was voor Schellingerhout. Met deze overwinning blijft de ploeg op de 6e plaats in de landelijke 1e klasse.

BZ&PC-dames

De dames van BZ&PC boekte een prima overwinning op Rotterdam. De gasten kwamen nog op 0-1 maar daarna namen de BZ dames het heft in handen en liepen uit naar 4-1. Rotterdam kwam nog terug tot 4-3 waarna het definitieve verschil werd gemaakt naar 8-3. In het slot van de wedstrijd werd het nog 8-6. De dames blijven hiermee op de 6e plaats staan.

Doelpunten heren BZ&PC: Joey Schellingerhout 10x, Luke Rijnbeek 2, Luca Groenendijk 2, Jari Krijgsman 2x. Henk Suur, Rob Peek en Rick Sandifort.

Doelpunten dames BZ&PC: Jennifer den Besten 2x, Daphne Groenendijk 2x, Kaylee Schellingerhout, Nienke Rombouts en Niki Hukker.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN