Gepubliceerd 28 april 2022

Jeu-de-boulestoernooi 2022 bij VV De Rijnstreek

De zon is nu echt gaan schijnen en het voorjaar brengt ons eindelijk weer wat lucht. En daarom kijken wij alvast naar de zomer. De organisatie van de Rijnstreek jeu-de-boules is ontwaakt uit de winterslaap en is alweer aan het kijken hoe we jullie weer aan het jeu-de-boulen krijgen.

Zijn het de optredens van Helemaal Top die je trekken, ga je voor de loterijprijzen of heb je gewoon zin in gezelligheid? Voor iedereen, van jong tot bejaard, is er wat te beleven bij het jeu-de-boulestoernooi bij VV De Rijnstreek.

En je kunt je nu al inschrijven. Waarom ook niet? Je hebt vast nog niks gepland op 11 juni 2022. Wij dus wel. We hebben die datum voor jou geprikt.

Schrijf je snel met een team van 2 personen in via samrijnstreek@gmail.com. De kosten bedragen €25,- per team. Koopie toch?

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

In de ochtend een afwisseling van wolken en opklaringen. De matige wind is zuid tot zuidwest. De temperatuur is 6°C.

In de middag brede opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden tot zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht trekt er een regengebied over. Het koelt daarbij af naar 5°C.

Maandag geen fijne dag. Het is bewolkt en er zijn perioden met regen. Het waait flink door. De thermometer geeft deze dag 7°C aan. 

Foto: Tonnie Kans op een bui

 

MEEST BEKEKEN