28 april 2022

Jeu-de-boulestoernooi 2022 bij VV De Rijnstreek

De zon is nu echt gaan schijnen en het voorjaar brengt ons eindelijk weer wat lucht. En daarom kijken wij alvast naar de zomer. De organisatie van de Rijnstreek jeu-de-boules is ontwaakt uit de winterslaap en is alweer aan het kijken hoe we jullie weer aan het jeu-de-boulen krijgen.

Zijn het de optredens van Helemaal Top die je trekken, ga je voor de loterijprijzen of heb je gewoon zin in gezelligheid? Voor iedereen, van jong tot bejaard, is er wat te beleven bij het jeu-de-boulestoernooi bij VV De Rijnstreek.

En je kunt je nu al inschrijven. Waarom ook niet? Je hebt vast nog niks gepland op 11 juni 2022. Wij dus wel. We hebben die datum voor jou geprikt.

Schrijf je snel met een team van 2 personen in via samrijnstreek@gmail.com. De kosten bedragen €25,- per team. Koopie toch?

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu