Gepubliceerd 9 oktober 2023

Jeffrey Wolswijk uit Bodegraven vermist

De politie is op zoek naar Jeffrey Wolswijk uit Bodegraven. De 28-jarige man wordt sinds zaterdagochtend vermist. Hij is het laatst gezien op het station van Woerden.

De man was zaterdagochtend om 0.44 uur op het station. Het is niet bekend waar Jeffrey daarna naar toe is gegaan. Volgens de politie is hij gekleed in een blauwe spijkerbroek, donkergrijze polo en droeg hij zwart/rode Air Max-schoenen.

De politie heeft zondag naar de inwoner van Bodegraven gezocht. Hierbij heeft het ook de politiehelikopter ingezet. Hiermee is zondag zowel boven Woerden als Bodegraven gezocht. Mensen die de vermiste man zien wordt gevraagd direct contact op te nemen met de politie.

Bron tekst en foto Omroep West.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN